top of page
MVDB_L7A0230_04252022.jpg
Over_Ons_Achtergrond.jpg
Secundair Logo Lichtbruin.png

OVER
ONS

Verhalen vertellen is ons ding. In welke vorm dan ook. We houden van unieke verhalen, mooie beelden en lekker licht. De Havik staat bekend als de boodschapper van het dierenrijk, en past daarom perfect bij waar wij voor staan.

Nander.png

Nander T. De Wijk

Begon Studio Haviq in 2016 met als doel: bedrijven helpen zichtbaar te worden met uniek beeld. Beeld dat nét even anders is dan de standaard.

Zijn passie voor eten, het ontdekken van nieuwe culturen en verbreden van zijn wereldbeeld ging hand in hand met de groei van het bedrijf. Nander houdt zich voornamelijk bezig met contentsessies op locatie en videoproducties.

Louis.png

Louis is sinds maart 2022 onderdeel van het haviq-team. Hij heeft een achtergrond in architectuur en is dus geen vreemde als het aankomt op spelen met lijnen en licht. Louis richt zich op portret- en eventfotografie en natuurlijk zijn specialiteit:

architectuurfotografie en fotografie van (gerealiseerde) bouwprojecten.

Louis S. Wittebol

Gabriëlle S. Krijgsman

Gabriëlle is sinds september 2022 een vaste aanwinst bij Studio Haviq. Excel lijsten, agenda's, éénen en nullen: Gabriëlle is niet vies van de gemiddelde administratieve taak. Ze zorgt ervoor dat wij ons bij Studio Haviq nog meer kunnen richten op datgene waar we goed in zijn: verhalen vertellen met beeld.

Portret Gabriëlle PNG.png

CONTACT

Meer informatie nodig, een shoot plannen of sparren over content?

bottom of page